Assessorament financer

Especialitzats en el sector immobiliari i com a empresa focalitzada a gestionar tot el procés de compra d’un nou habitatge, o tramitar tot tipus de rehabilitacions; a Asesor Home creiem que no hi ha servei més complet si no es tenen en compte, també, les necessitats financeres de cada projecte. No només durant l’acompanyament en l’adquisició d’una nova llar o per dur a terme una reforma, sinó també l’estudi de fiances i avals amb garanties, estudis per a procediments d’embargaments, subhastes públiques, dació i cessió d’immobles, valoracions a efectes urbanístics i plans d’urbanisme o política territorial, entre molts altres. Si necessiteu de la professionalitat d’experts en el sector immobiliari, que sàpiguen donar-vos l’assessorament merescut i vetllar pels vostres interessos financers per ajudar-vos, Asesor Home.

Amb un caràcter proper i una atenció exclusiva i personalitzada, establim conjuntament les necessitats per estudiar-les i iniciar, amb pas ferm, el camí a seguir.

Seleccionem la millor opció tenint present l’interès màxim del nostre client i us acompanyem durant tot el procés, assessorant i tramitant tota la documentació necessària.

L’experiència en el sector, la vocació que sentim per aquesta activitat i la necessitat imperant d’ajudar als nostres clients en qüestions que desconeixen, ens han posicionat com tot un referent en l’oferiment de serveis de suport financer.

Assessorament d’inversió

A Asesor Home, a més d’oferir un servei complet tenint en ment totes les necessitats financeres dels nostres clients i assessorant-los en les qüestions que millor influeixen en la seva economia per a l’adquisició o lloguer d’un immoble; no podíem deixar d’oferir aquest servei d’assessorament d’inversió per a aquells clients que vegin en la compra o lloguer d’un immoble, una oportunitat òptima per als seus negocis.

Si voleu invertir en un immoble (pis, habitatge, nau, local…) i busqueu assegurar el vostre futur, no caient en inversions fraudulentes o que puguin comportar conseqüències que us perjudiquin, i necessiteu de la professionalitat d’experts en el sector immobiliari, que sàpiguen donar-vos l’assessorament merescut i vetllar pels vostres interessos financers per ajudar-vos en tot això; Asesor Home és la vostra inversió segura.

© 2019 . All rights reserved.